Levent Kırca liselilere seslendi

İşçi Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı sanatçı Levent Kırca Hatay’da Defne belediye ve Samandağ belediyesi çalışmalarına katılmak üzeri Hatay'a geldi.

Abone ol

Kırca Harbiye beldesinde çalışmalarını yürütürken, Berkin Elvan için Uğur Mumcu alanında yapılacak eylem için yürüyüş yapan liseliler. İşçi Partisi konvoyunu ve Levent Kırca’yı görünce onlara katıldı. Alkışlar ve sloganlarla birlikte Uğur Mumcu alanına kadar İşçi Partisi konvoyu ile yürüdüler. Liseliler katillerden hesap sorulacak, Berkin Elvan’ın hesabı sorulacak gibi sloganlar attılar.

Levent Kırca İşçi Partisi Defne belediye başkan adayı Dr. Cafer Özenir ve parti yöneticileri ile alana girdi.

Levent Kırca Defne deki Uğur Mumcu alanındaki liselileri bir konuşma yaptı. Kırca “Berkin kardeşimizin hesabı sorulacak” diyerek konuşmasına başladı.

Kırca “Ben sanatçı Levent Kırca sizleri devrimci selamlarla selamlıyorum. Berkin Elvan kardeşimizi ülkeyi bölmek isteyenler ve cumhuriyeti yıkmak isteyenler katletmişlerdir. Berkin kardeşimizin intikamı alınacaktır. ‘emri ben verdim’ diyenlerin sandıklara gömülmesi ve onların yok edilmesi gerekmektedir. Bu ülkenin faşistlerden temizlenmesi gerekmektedir.

Şehitlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bir İşçi Partili sanatçı olarak, intikamlarının alınması konusunda şeref sözü veriyorum. Her zaman mücadele edenlerinin yanındayız.” Dedi.

Hüseyin Güler

ulusalkanal.com.tr

''Berkin'in katili emri verenlerdir'' Yurt Antalya'nın Berkin Elvan haykırışı Yurt Tunceli'de gazdan etkilenen polis şehit oldu! Yurt PAÜ öğrencilerinden boykot Yurt