Bozdağ'dan HSYK'ya karşı talimat!

Tertipçilere kötü haber Adalet Bakanlığı'ndan geldi. Ergenekon hakimleri ile operasyonu başlatan savcı Zekeriya Öz hakkında soruşturma açılacak. Soruşturma talimatını ise Adalet Bakanı Bekir Bozdağ verdi.

Abone ol

Kumpasçı hakim ve savcılar soruşturulacak.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ergenekon hakimleri ve operasyonları başlatan savcı Zekeriya Öz hakkında soruşturma açılması için talimat verdi.

HSYK 3. dairesi Ergenekon hakimleri ve Zekeriya Öz için yapılan incelemenin ardından soruşturmaya gerek görmemişti. Bozdağ'ın HSYK kararını değiştirme yetkisini kullandığı öğrenildi.

Kapatılan Özel Görevli İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Hüseyin Özese ile üyeler Sedat Sami Haşıloğlu ve Hüsnü Çalmuk, gerekçeli kararı 8 ayda yazmadıkları için soruşturulacak.

Savcı Zekeriya Öz için de odasına gizli kamera kurarak tüm ziyaretçilerinin ses ve görüntü kayıtlarını arşivlediği iddiasıyla soruşturma açılacak.

ulusalkanal.com.tr

Yurtseverlerin yakalama kararları kaldırıldı! Gündem Kadir Topbaş'ın yargılandığı davada karar Gündem Skandal mahkeme 93. yılında! Gündem Yalova’da Çankaya modeli oluştu Gündem