F Tipi örgüte yakınlığıyla bilinen o kanallara soruşturma açıldı

Uşakta F tipi örgüte yönelik operasyonlarda gözaltına 24 kişiden 2'si tutuklandı. Diğer şüpheliler ise hakkında yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Öte yandan F Tipi örgütün yayın kuruluşlarına da terör soruşturması başlatıldı.

Abone ol

Uşak'ta F tipi örgüte finans sağlamak suçundan gözaltına alınan 24 kişiden 2'si tutuklandı.

Hakkında gözaltı ve yakalama kararı çıkan 41 kişiden 24'ü göz altına alınmıştı. İfadesi alınan iki kişi serbest bırakıldı. 22 kişi de tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk edildi.

Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve iş adamı Barış Altınordu hakkında tutuklama kararı çıktı. Diğer şüpheliler ise yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

Öte yandan F Tipi örgüte yakınlığı ile bilinen Samanyolu Haber ve Mehtap TV hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Savcılık, söz konusu televizyon kanalların yayınlarını inceleyecek.

TSK açıkladı: 3 asker şehit! Erdoğan'dan açıklama Gündem AİHM zaferi İsviçre'de de geniş yankı buldu! "Kanunu yeniden düzenlemekten başka bir yol yok" Gündem PKK'ya büyük operasyon! "İnfaz edilsin" Gündem Rahmi Turan AİHM zaferini yazdı: Perinçek davayı kazandı ama asıl kazanan Türkiye Cumhuriyeti oldu Gündem