HDP heyeti Abdullah Öcalan ile görüştü

Türkiye, F tipi örgüte yönelik operasyonlar ve yolsuzluk operasyonlarının yıl dönümü ile meşgul olurken HDP heyeti de Abdullah Öcalan ile görüştü.

Abone ol

Türkiye, F tipi örgüte yönelik operasyonlar ve yolsuzluk operasyonlarının yıl dönümü ile meşgul olurken HDP heyeti de Abdullah Öcalan ile görüştü. 17 Aralık'ta yapılan görüşme, HDP'den yapılan yazılı açıklamayla 2 gün sonra duyuruldu. Açıklamada, "Anlamlı derin müzakerelere geçme konusunda herhangi engel olmadığı heyetimize aktarılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

HDP'nin İmralı heyetini Abdullah Öcalan ile görüştü.

17 Aralık yolsuzluk opersayonlarının yıldönümünde yapılan o görüşme HDP kanadından yapılan yazılı açıklamayla ortaya çıktı. Açıklamada, heyetin, 17 Aralık Çarşamba günü İmralı'ya giderek Öcalan ile görüştüğü bildirildi.

Açıklamaya göre Öcalan HDP heyetine, devlet heyetiyle yoğun bir şekilde görüştüğünü aktardı, "anlamlı derin müzakerelere geçme konusunda herhangi engel yok" dedi.

Heyetin, gelecek hafta izlenimlerini Çözüm Kurulu üyeleri ve Kandil'deki KCK yetkilileriyle paylaşacağı daha sonra da kamuoyunu bilgilendireceği kaydedildi.

ulusalkanal.com.tr

Ersöz'ün acı günü Gündem HSYK Yargıtay kararnamesi yayımladı Gündem Fethullah Gülen'den yeni açıklama: Züğürt Gündem Yargı kulislerinde bu 3 isim konuşuluyor! Gündem