Madalyaları "İkiz"lemek için 10 saat antrenman yapıyorlar

Dünyada milli sporcu olarak kayak müsabakalarına katılan tek otistik ikizler Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül kardeşler Dünya Kayak Şampiyonası'na hazırlanıyor. Günde 10 saat antreman yapan milli sporcuların hedefi madalyalarını ikizlemek.

Abone ol

Madalyaları "İkiz"lemek için 10 saat antrenman yapıyorlar...

Onlar bizim gururumuz Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül kardeşler. Dünyada milli sporcu olarak kayak müsabakalarına katılan tek otistik ikizler.

Özel ikizler Türkiye'nin de tek lisanslı otistik ikiz milli sporcuları olarak başarıdan başarıya koşuyor.

Bugüne kadar kayak ve cimnastikte çoğu altın 15 madalya kazandılar. Şimdi hedefleri Fransa'da düzenlenecek Dünya Kayak Şampiyonası'nda madalya kazanmak.

Milli sporcular şampiyonada derece elde etmek için Erzurum'da kampta.

9 aydır eğitmenleri gözetiminde her gün 10 saatlik yürüyüş, yüzme, cimnastik ve kayak antrenmanı yapıyorlar.

Polonya'da geçen yıl düzenlenen şampiyonada "Gelecek vadeden genç sporcu" madalyasını alan ikizler, Fransa'daki şampiyonadan da madalyalarla dönmeyi hedefliyor.

ulusal.com.tr

TFF Başkanı Yıldırım Demirören görevinden istifa etti! Nihat Özdemir doğruladı Yeni TFF başkanı Hüsnü Güreli Spor Beşiktaş'ta A Milli Takım ile anlaşan Şenol Güneş hakkında bir gelişme var mı? Beşiktaş'a Sergen Yalçın mı geliyor? (TFF Şenol Güneş) Spor TFF: Şenol Güneş, A Milli Takım ile 4 yıllığına anlaştı! Beşiktaş'ta Sergen Yalçın iddiası Spor 'Galatasaray'ı da yenerek final oynamak istiyoruz' Spor