İstanbul'daki silahlı çatışma ile ilgili 9 kişi gözaltında

Abone ol

Halaskargazi Caddesi'nde bu sabah bir eğlence mekanında iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmaya gelen polis ekiplerine de ateş açılması sonucu çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2'si polis 7 kişi yaralandı. Ağır yaralı olarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ferit Oğur tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hafif yaralanan polis memuru Gökhan Çiçek ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralıların tedavileri hastanede sürüyor.

Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. İncelenen güvenlik kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, kavga eden iki gruptan kişilerin kimlik ve adresleri tespit edildi. Ardından, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çok sayıda adrese operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda, S.K., H.E., A.B., U.B.T., M.A., M.K., V.O., Ö.M., M.K., yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen 9 şüphelinin sorgu işlemleri sürüyor.

Mardin'de teröristler AKP ilçe binasına saldırdı Gündem Gültan Kışanak tutuklandı Gündem Çavuşoğlu: Türkiye, İtalya halkının yanındadır Gündem Erdoğan'dan Tezcan'a geçmiş olsun telefonu Gündem