Burhan Özfatura referandumda hayır diyeceğini açıkladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Burhan Özfatura referandumda hayır diyeceğini açıkladı. Merkez sağın önemli isimlerinden olan Özfatura, yurttaşlara seslenerek "Türkiye’de rejim oylanıyor, evet demeden önce iyi düşünün" dedi.

Abone ol

Merkez sağın önemli ismi Burhan Özfatura referandumda hayır diyeceğini açıkladı.

"Ya demokrasiye tamam diyeceğiz yada devam edeceğiz. Yani bu referandumun kesinlikle rejim değişikliği olduğuna ve bütün yetkilerin tek elde toplanmasına sebebiyet verileceğine inanıyorum."

Belediye Başkanı Özfatura hükümetin hayır diyenleri terörist ilan etme söylemlerini eleştirdi.

"Yani bu anayasa değişecek şu olacak bu olacak diye hiçbir gerekçe açıklanmıyor. Ama inanılmaz medyada yandaş hale geldiği için bir beyin yıkama furyası hayır diyenlere karşı da engelleme var.."

Türk Parlamenterler Birliği İzmir Şubesi’nin davetlisi olarak konferans veren Özfatura emekli parlamenterlere Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

"Ben halkımızın basiretli davranacağına ve inşallah hayır diyeceğine inanıyorum."

İzmir Barosu da referandumla Anayasanın değişmesi durumda Türkiye’yi bekleyen tehlikeleri anlatmak için heyet oluşturdu.

Oluşturulan heyet odalara, sendikalara giderek toplantılar düzenliyor.

ulusalkanal.com.tr

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk: Memurluk güvencesi bizim kırmızı çizgimizdir Gündem Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan El Bab açıklaması Gündem TSK: 24 Şubat itibariyle El Bab'da kontrol sağlandı Gündem Pazarcıdan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na tepki Gündem