Hakkari ve Van şehitleri son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari ve Van'da PKK'lı teröristlerin saldırılarında şehit olan 1 asker ve 3 korucu memleketlerinde toprağa verildi. Törenlerde Türkçe ve Kürtçe ağıtlar yükseldi.

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ile Çukurca ilçeleri arasında bulunan Hisar Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısında şehit olan Nurullah Çakar için memleketi Sivas'ta tören düzenlendi.

Törende şehidin babası Salih Çakar, "Vatan için helal olsun. Evladım şehit oldu gurur duyuyorum". dedi ve oğlunun naaşına son kez sarıldı.

25 yalındaki Nurullah Çakar'ın naaşı Kale Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'na defnedildi.

Van'ın Başkale ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan biri emekli 3 güvenlik korucusu ile bir vatandaş için Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Filo Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Törenin ardından şehit güvenlik korucuları ve bir vatandaşın naaşı, Başkale ilçesinde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

CHP, Parti Meclisi bildirisini halka anlatmak için harekete geçiyor Gündem Askeri konvoyun bir bölümü Şanlıurfa'ya ulaştı Gündem Sevinç Bozdağ tutuklandı Gündem Özgür Gündem gazetesi soruşturmasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemi Gündem