Muğla Bodrum'da deprem oldu! İlk resmi açıklama (24 Eylül Pazar son depremler)

Muğla'nın Bodrum ilçesinde saat 19.57'de 4,4 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem etkili şekilde hissedildi. AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Ege Denizi'nde, Bodrum yakınlarında 4,5 (Mw) büyüklüğünde bir #deprem meydana geldi. Gelişmeler takip ediliyor" denildi. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz "Önemli bir konu yok. Bize intikal eden bir olumsuzluk yok." dedi

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Muğla'nın Bodrum ilçesinde deprem oldu.

Korkutan deprem saat 19.57'de meydana geldi.

Depremin yerin 10,9 kilometre derinliğinde olduğu aktarıldı.

Büyüklüğünün 4,4 olduğu açıklanan depremin ilçede etkili şekilde hissedildiği öğrenildi.

AFAD: 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Öte yandan Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) verilerine göre, deprem 4,5 büyüklüğünde meydana geldi.

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA

AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Ege Denizi'nde, Bodrum yakınlarında 4,5 (Mw) büyüklüğünde bir #deprem meydana geldi. Gelişmeler takip ediliyor" denildi.

BODRUM KAYMAKAMI'NDAN AÇIKLAMA

Deprem nedeniyle Bodrum'da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin artçı olduğunu söyledi.

Depremle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Yılmaz, "Önemli bir konu yok. Bize intikal eden bir olumsuzluk yok." dedi.

ulusal.com.tr

İstanbul Belediye Başkanlığı için karar verildi Gündem Perinçek: 15 imam hatip kalacak Gündem Erdoğan, Ruhani ile telefonda görüştü Gündem Amiral Soner Polat'tan çok önemli açıklamalar Gündem