Vatan Partisi emek dünyası için özel broşür hazırladı

Vatan Partisi, 24 Haziran seçimleri için emekçileri yakından ilgilendiren bir broşür hazırladı. Vatan Partisinin iktidarın emek dünyasına ilişkin yapılacak düzenlemeler broşürde ayrıntılı şekilde anlatıldı.

Abone ol

Zonguldak'ta maden işçini…

Ankara'da TEKEL, Kocaeli'de Şişecam işçisini yalnız bırakmadılar.

Yurdun dört bir yanında yürütülen emek mücadelesinin en ön saflarında işçilerle omuz omuza olan Vatan Partisi seçim broşürü hazırladı.

Ekonomideki dalgalanma vatandaşın cebini yakarken Vatan Partisini emek dünyasına ilişkin politikasını açıkladı. İşçilerin ve memurların temel sorunlarına ilişkin çözümlerini hazırladıkları kitapçıkta anlattılar.

Kapağında "Niçin Doğu Perinçek, Niçin Vatan Partisi" sorularının yer aldığı broşür, 100 başlıktan oluşuyor.

İşçi, işsiz ve emekli binlerce yurttaşın sorunlarına ilişkin getirilecek çözümlerin anlatıldığı broşürü Vatan Partisi İşçi-Sendika Bürosu Başkanı Yıldırım Koç Ulusal Kanal'a anlattı.

Türk Milletinin refah bir yaşama kavuşturulacağını belirten Koç, işçilerin alın terinin hak ettiği değeri Vatan Partisi iktidarında bulacağını kaydetti.

HABER: HASRET KAYA

KAMERA: SABRİ KARA

ulusal.com.tr

Kendi çalışanları protesto etti Gündem Vatan Partisi Antalya ve Aydın adayları tanıtıldı Gündem Vatan Partisi genç adaylarını tanıtacak Gündem Vatan Partisi seçim çalışmalarını hızlandırdı Gündem