Türk askerleri Libya'da takip ediliyor

Türkiye’nin Libya’daki askeri hareketleri, Fransız uyduları tarafından izleniyor. Birleşik Arap Emirlikleri ortaklı ve Almanya merkezli olan bir firmayla işbirliği içinde olan Fransız özel uydu şirketi, Vattiye Üssü'ndeki hareketliliği görüntüleyip yayınladı.

Abone ol

Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri ve Almanya Libya'daki hareketliliği yakından takip ediyor.

Yeni Şafak'ın haberine göre, Hafter işgalinden temzilenen Vattiye Üssü'ndeki hareketlilik Fransız özel uyduları tarafından görüntülendi.

Türk Sİlahlı Kuvvetleri'nin üsteki faaliyetleri , bölgedeki konvoyların güzergahı ve varış yerleri, şirlet tarafından yayınlandı.

Fransız özel uydu şirketinin internet sitesinden yayınlanan görüntüler, Mehmetçik'i adeta hedef gösterdi. Vattiye'nin yanı sıra, Mitiga ve Misrata’daki TSK hava savunma sistemine ilişkin de görüntüler yayınlandı.

TSK'nın bölgedeki askeri varlığını adım adım takip eden ve görüntüleri yayınlayarak ifşa eden Fransız şirket, Birleşik Arap Emirlikleri ile ortak. Merkezi Almanya’da olan European Space Imaging ile de işbirliği içinde.

ulusal.com.tr

TGB’den İran’a: Filistin Bizim Öz Davamızdır Gündem Pınar Gültekin cinayeti: Tatbikat raporu ve HTS talebi reddedildi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçerden ve dışardan sayısız saldırıya maruz kaldık Gündem 19 yaşındaki Güleda'nın katili Zafer Pehlivan'ın cezası belli oldu Gündem