Rize 7. Tulum ve Müzik Festivali çay içme yarışmasıyla son buldu

Rize'de başlayan 7'nci "Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali" Artvin'deki hızlı çay içme yarışıyla son buldu. Renkli görüntülere sahne olan yarışmada birinciliği 2 dakikada 2 bardak çay içen Gürcü Lukian Nuzadze kazandı.

Abone ol

7'nci "Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali" galasında en hızlı çay içme yarışmasıyla sona erdi.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde Demokrasi Yürüyüşü ile başlayan festivalde Gürcistan, Azerbaycan, Almanya'nın Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür Merkezi ekibi, Bulgaristan, Ukrayna, Moldova ve KKTC'den gelen 150 dansçı, tulum ve çeşitli müzikler eşliğinde gösteriler sundu.

İzleyicilerin beğenisini toplayan gösterilerin ardından festival galasında "en hızlı çay içme yarışması" yapıldı. Çeşitli ülkelerden gelen yarışmacılar, 2 dakikada önlerindeki 5 bardak sıcak çayı içmeye çalıştı.

Oldukça eğlenceli anların yaşandığı ve renkli görüntülerin ortaya çıktığı yarışmada, 3 bardak sıcak çay içen Almanya Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür Merkezi'nden Rabia Metin ile Gürcistan'dan Lukian Nuzadze finale kaldı.

İkili arasındaki final yarışmasını 2 dakikada 2 bardak çay içen Gürcü Lukian Nuzadze kazandı.

Nuzadze'ye festival komitesi tarafından birincilik kupasının yanı sıra içinde çeşitli çay ürünleri olan hediye paketi armağan edildi.

ulusalkanal.com.tr

Kendi kazdığı kuyuya düştü! Yurt Gaziantep’te silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı Yurt Seyir halindeki araç cayır cayır yandı Yurt Denizsiz kentte geleceğin şampiyon yüzücüleri yetişiyor Yurt