Kılıçdaroğlu Ak Saray'a davet edildi

Cumhurbaşkanı ile CHP Genel Başkanı arasındaki "Altın klozet" tartışması yeni bir yoyut kazındı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda altın veya altın kaplama klozetler bulunduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, Ak saray'a davet edildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, iddialarına ilişkin inceleme yapmak üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na davet etti.

Kasırga tarafından CHP Genel Başkanlığı'na gönderilen yazıda "Kılıçdaroğlu, çeşitli yazılı ve görsel medya organlarında yer alan açıklamalarında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda altın veya altın kaplama klozetler bulunduğunu ileri sürmektedir" denildi.

Mektupta, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, kendilerini iddiaları ile ilgili incelemeler yapmak üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na davet ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

CHP Genel Sekreteriği, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’nın resmi yazısını şöyle yanıtladı; “Hukukun üstünlüğüne inanan ve yargı kararlarına asgari saygısı olan bir Cumhurbaşkanı kaçak sarayda oturmaz. Hukukun üstünlüğü ilkesini içselleştirmiş, helal ve haram kavramlarını vicdanının ve ahlakının temel ölçüsü haline getirmiş Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaçak saraya gitmesi söz konusu dahi değildir. Bilgilerinize sunulur”

ulusalkanal.com.tr

Gezi'nin yıldönümünde Berkin Elvan heykelini kırdılar! Gündem Parmak gökyüzünü gösterdiğinde yalnızca aptallar parmağa bakar Gündem HSYK'dan başörtüsü vizesi Gündem Böcek davasında sıcak gelişme! Gündem