Şanlıurfa'da 135 STK, PKK'ya karşı

Bölücü terör örgütüne bir tepki de Şanlıurfa'dan geldi. 135 Sivil Toplum Kuruluşu, terör olaylarına dur demek için basın açıklaması yaptı. Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş, "PKK'nın hedefi 80 milyonun bu topraklarda sağladığı bin yıllık kardeşliğidir" dedi.

Abone ol

Yapılan açıklamada şunlar denildi:

Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamına, demokrasimize, kardeşliğimize son zamanlarda dini değerlerimize, mabetlerimize yönelik saldırılarını arttıran, camileri yakıp yıkan, eğitim yuvalarını ateşe veren ve çocuklarımızı siper olarak kullanan, bununla da yetinmeyerek kendilerinden olmayanlara hayat hakkı tanımayan, yaşlı genç, kadın çocuk demeden saldıran, yaralayan, katleden bölücü terör örgütünün bu barbarca tutumu karşısında sivil toplum kuruluşları olarak sesimizi yükseltmek için burada bulunuyoruz. Son zamanlarda daha da şiddetlenen tüm bu terörist saldırıların hedefi ülkemizdir, 80 milyonun bu topraklardaki bin yıllık kardeşliğidir.

ulusalkanal.com.tr

Kahramanmaraş'ta dev uyuşturucu operasyonu Yurt Kağıthane'de lüks araçta infaz Yurt Otomobil bisiklete çarptı: 1 ölü Yurt Çarşafla kendini asarak intihar etti Yurt