Güvenlik güçleri operasyonlarına aralıksız devam ediyor

Mehmetçik Şırnak'ı PKK'lılardan temizliyor. Geymişule tepesinde güvenlik güçlerine saldırmak isteyen terörist gruba anında karşılık verildi. 3 terörist öldürüldü. Bölgede etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı toplam sayı 40'a uluştı.

Abone ol

Güvenlik güçleri operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

Şırnak Şenoba bölgesinde sabah saatlerinde sıcak saatler yaşandı. Geymişule tepesine PKK'lılar saldırı düzenledi.

Güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Şu ana kadar bölgede 3 PKK'lının cesedine ulaşıldı. Mehmetçik bölgede takibini sürdürüyor.

Şırnak genelinde devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı 40'a ulaştı.

Hakkari'deki operasyonlarla ilgili Valilik açıklama yaptı. Ceylanlı Köyü Eski Doğanlı Mezrası kırsalında örgüte ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından da bölgeye destek kuvvet gönderildi. Karadan ilerleyen güvenlik güçlerine havadan helikopterler destek veriyor.

Diyarbakır'ın Kulp ile Hazro ilçeleri kırsalında da operasyon devam ediyor. Terör örgütü PKK’nın bölgedeki yöneticilerinden olduğu belirlenen C.U. adlı terörist yakalandı.

C.U., ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

İçişleri Bakanlığı da son bir haftada süren operasyonların bilançosunu açıkladı. 1 haftada 53'ü ölü, 8'i teslim, 5'i sağ olmak üzere 66 terörist etkisiz hale getirildi.

Örgüte yardım ve yataklık yapan 185 kişi de gözaltına alındı.

ulusalkanal.com.tr

“Milli iradeyi satıyorsunuz” sözleri siyasetin gündeminde Gündem YSK'dan CHP'ye ret Gündem Sivas'ta ByLock'çu 9 iş adamından 3'ü tutuklandı Gündem Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlularından biri yakalandı Gündem