İşte liderlerden Twitter tepkisi

Twitter'ın kapatıldı, yasağı ilk delen liderler oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uygulamanın yanlış olduğunu görüşünü twitterden duyurdu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise, "Twitter yasağına inat özgürlüğe tweet at" diye yazdı. Bir tweeet de İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten geldi. Gül ve Erdoğan'a tweet atan Perinçek, "Tahtınızı yıkacağız" dedi.

Abone ol

Twitter kapatıldı, tepkiler ardı ardına geldi.

Yasağı ilk delenler yine siyasetçiler oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, twitterın kapatılmasının yanlış bir uygulama olduğunu söyledi. Açıklama yine twitterdan yapıldı. Gül, erişimin topyekün engellenemeyeceğini, yalnızca suç oluşturan sayfaların kapatılabileceğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun twweti "Twitter yasağına inat özgürlüğe tweet at" oldu.

Daha sonra sözlü açıklama da yapan Kılıçdaroğlu, Başbakan'ı yolsuzluklar üzerinden eleştirdi.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan'a tweeet attı, "Hey saltanat sahipleri tahtınızı yıkacağız" dedi.

Perinçek, İşçi Partisi'nin Cumartesi günü Kadıköy Meydanı'nda yapacağı mitingde Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan'a toplu tweet atacaklarını da yazdı.

ulusalkanal.com.tr

'Türkkan, Akfırat ve Akkoç hakkındaki yakalama kararı kaldırılsın' Gündem Böyle olur TGB'nin Twitter tepkisi Gündem Twitter yasağını ilk delenler AKP'liler oldu! Gündem Akaydın'dan Erdoğan ve Türel'e Ağır Eleştiri Gündem