Polis Ulusal Kanal'ı hedef aldı

Halk Ergenekon ve Balyoz tertiplerini bozmak için Meclis kapılarına dayandı. Polis şiddeti yurttaşın özgürlük sesini duyurmaya çalışan Ulusal Kanal'ı hedef aldı. Elinde mikrofonuyla görevini yapmaya çalışan Ulusal Kanal Ankara Muhabiri Hüsna Sarı da polisin sert müdahalesine maruz kaldı.

Abone ol

Görüntüler Halkın isyan edip Meclis kapılarına dayandığı Ankara'dan.. Toma'dan sıkılan suyla yere düşen Ulusal Kanal Ankara muhabiri Hüsna Sarı...

"Yurtseverlere özgürlük" diyenler Meclis Adalet Komisyonunda görüşülen yasa tasarısını protesto ediyor.

Tam da bu anlarda polisin halka yönelik şiddeti Ulusal Kanal ekibini de hedef aldı. Ulusal Kanal Ankara muhabiri Hüsna Sarı elinde mikrofonuyla görevini yapmaya çalışırken polis müdahalesine uğradı.

Sert bir şekilde yere düşen muhabir arkadaşımız Hüsna Sarı tutarak zor da olsa yerden kalkıyor. Belini tutarak kaldırıma doğru ilerliyor. 13 Şubat tarihli polis şiddetinden akıllarda bu görüntüler kazınıyor.

Muhabir arkadaşımız şu an hastane de tedavi altında.

İşte o görüntüler

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'a 'IMF uşağı' diyen gençlere hapis Gündem Yurtseverlere Özgürlük Yürüşü'ne polis müdahalesi Gündem 3'üncü köprü katliamı Gündem Tanrıkulu'ndan tehdit Gündem