Karaciğer dostu enginar

Bahar geldi, Ege mutfağında otların çeşitliği arttı... Birbirinden leziz ve adeta her biri şifa kaynağı olan otlar zeytinyağı ile yan yana gelince ortaya doyumsuz tatlar çıkıyor.. Yeşilin eksik olmadığı mutfaklardan enginar yemeğinin nasıl yapıldığını merak edenler ekran başına...

Abone ol

Her bölgenin kendine özgü nefis yemekleri, seçenekleri var…Ege Mutfağında ise yeşil eksik olmaz..

Ege mutfağı baharın da gelmesiyle en bol ve en leziz günlerini yaşıyor…

Enginarsa adeta şifa kaynağı…

Karaciğer dostu enginar ayıklandıktan sonra, tencereye diziliyor. Ardından lezzetine lezzet katmak için sos hazırlanıyor.

Taze soğan, taze sarımsak, ve dere otları ile hazırlanan garnitürler de enginarın üzerine dökülüyor.

Hızlı, pratik ve lezzetli olan enginar 25 dakikada sofradaki yerini alalıyor.

Ortaya tadıyla ve görüntüsüyle keyfine doyum olmayan işte bu lezzet çıkıyor.

ulusalkanal.com.tr

Normal doğum “maket anne“ üzerinden senaryoyla anlatıldı Sağlık Roman öğrenciler “İşaret dili korosu“yla sahnede Sağlık Mesleki eğitim merkezlerinin kapısı “18 yaşını bitirenlere“ de açıldı Sağlık Engelli çocuklara at ile terapi Sağlık