Umutları yandı kül oldu

İstanbul Fatih’te 3 katlı ahşap evde çıkan yangında Suriyeli bir ailenin 3 yaşındaki bebeği yanarak can verdi. Ailenin 15 gün önce ilçeye taşındıkları ortaya çıktı. Evladına son kez bakmak için yalvaran annenin feryadı yürekleri yaktı.

Abone ol

Savaştan kaçıp, zorlu engelleri aşarak geldiler İstanbul'a. Fatih Ayvansaray'da sığındıkları ev acı dolu yüreklerini bir kez daha kanattı. Suriyeli ailenin yaşadıkları 3 katlı ahşap evde çıkan yangında 3 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

İddiaya göre, evdeki herkesin uğuduğu sırada, 15 gün önce eve taşındıkları evin elektrik kontağından yangın çıktı. Olay fark edilene kadar, alevler ahşap binayı sardı. Alevler arasında kalan Suriyeli Fuziye Ali çifti, ikiz çocuklarını da alarak binayı terk etti.

Aile içeride unuttukları 3 yaşındaki bebeklerini kurtarmak için bir kez dha binaya girmeye çalıştı. Ancak kısa sürede tüm binayı kaplayan alevler aileye geçit vermedi.

Kendileri kadar şanslı olmayan Şaban isimli bebek alevlerin arasında can verdi.

Odanın bir köşesine sığınmış vaziyette bulunan küçük Şaban’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Evden çıkarılan bebeğini son kez görmek için isteyen anneye izin verilmedi. Annenin feryadları yürekleri yaktı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

ulusalkanal.com.tr

Denizli'de 40 öğrenci zehirlendi Yurt Paltosundaki lastik izleri her şeyi ortaya çıkardı Yurt İstanbul'un bu ilçelerinde yaşayanlar dikkat Yurt Uludağ'da kar kalınlığı 10 santimetre Yurt