Vatan Partisi’nin genç milletvekili adaylarından ADD’ye ziyaret

Vatan Partisi, genç adaylarından Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, Elif İlhamoğlu, Yadigar Özen ve İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Tayfun Gürol’un eşlik ettiği parti heyetiyle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Şişli Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Abone ol

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için oluşturulan aday listesinde 208 genç milletvekili adayına ön sıralarda yer veren Vatan Partisi, genç adaylardan Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş, Elif İlhamoğlu, Yadigar Özen ve İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Tayfun Gürol’un eşlik ettiği parti heyetiyle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Şişli Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Atatürk devrimcisi gençler olarakADD’ye yaptıkları ziyaretlerde kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini vurgulayan Öncü Gençlik Genel Başkanı ve İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Aykut Diş, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri üzerine yapılan sohbette Vatan Partisi’nin siyasetlerini aktardı.

Şube üyelerinin parti heyetine yönelttiği soruları da cevaplandıran genç milletvekili adayları; seçimlerde yarışa giren mevcut partiler arasında Vatan Partisi’nin belirli bir programa dayanantutarlı siyasetler güden yegâneparti olmasıyla öne çıktığını dile getirerek Türkiye’yi yeniden Atatürk Devrimleri çizgisinde yönetecek birikimli kadroların gençliğin dinamizmiyle Vatan Partisi’nde birleştiğini belirttiler.

CHP heyetinin Adalet Bakanlığı'ndaki çalışmaları sona erdi Gündem Bahçeli: Sudan çıkmış balığa çevireceğiz Gündem Bedelli askerlikte yaş sınırı ve ücret ne kadar olacak? İşte bedelli ayrıntıları Gündem FETÖ'nün 'Saya' grubundaki eski polise hapis Gündem