İstanbul Beyoğlu'nda, "Birlikte yaşam" temasıyla düzenlenen festival başladı

İstanbul Beyoğlu'nda, "Birlikte yaşam" temasıyla düzenlenen festival başladı. İstiklal Caddesi'nde sokak dansları ile başlayan festival, haftasonuna kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Abone ol

Birçok kültüre ev sahipliği yapan İstanbul Beyoğolu'nda festival, dans gösterileriyle başladı.

İstiklal Caddesi üzerinde yapılan danslı açılışa çevredekiler yoğun ilgi gösterdi.

“Beyoğlu’nda Yaşıyoruz! Beyoğlu’nu Yaşatıyoruz!” sloganıyla bu yıl ilki yapılan festivale, 300'ün üzerinde işletme destek veriyor.

Festival boyunca, tiyatro sahiplerinden restoran işletmecilerine, kültür sanat mekanlarından yayınevleri ziyaretçilerine indirim yapacak. Ayrıca tiyatro oyunlarından söyleşilere, imza günlerinden sinema gösterimlerine kadar bir çok etkinlik de festival programında yer alıyor.

Organizasyon Komitesi'nden Deniz Özgür, festivalin Beyoğlu'ndaki tarihi ve kültürel değerlerini koruma ve esnafla dayanışma için düzenlediklerini kaydetti.

Festival, pazar günü düzenlenecek geniş kapsamlı konserle sona erecek.

ulusalkanal.com.tr

Türkan Şoray: Hatalarımızın yüzümüze vurulacağını anlamadık Kültür Sanat Ankara Devlet Tiyatrosu Antaya'da "Teneke" adlı oyunu sahneledi Kültür Sanat Çocuk ve Gençlik Senfonisi Orkestrası ilk konserini Samsun’da verdi Kültür Sanat Altın Palmiye "I, Daniel Blake" ile İngiliz yönetmen Ken Loach'ın oldu Kültür Sanat