Emniyet'te deprem devam ediyor

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonun ardından başlayan görevden almalar, Mersin'de 5 Emniyet Müdür Yardımcısı'nı daha koltuğundan etti. Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 5 Emniyet Müdür Yardımcısı, Mersin Polis Meslek Yüksek Okulu'na atandı.

Abone ol

Yolsuzluk skandalının ardından Emniyet'te başlayan görevden almalar sürüyor. Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 5 Emniyet Müdür Yardımcısı da görevden alındı.

Asayiş Şube'den sorumlu Serdar Özlü, Terör Şube'den sorumlu Savaş Akın, Personel Şube'den sorumlu Hasan Güner, Kaçakçılık ve Organize Şube'den sorumlu Salim Yavuz ve Foto Film Şube'den sorumlu Semih Teymur, görevden alınan emniyet müdür yardımcıları oldu.

5 Müdür Yardımcısı, Mersin Polis Meslek Yüksek Okulu'na, burada görevli Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Doğan, Cemil Bebek, Yakup Usta, Kemal Dikmen ve Mahmut Aksüt de İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Yeni Emniyet Müdür Yardımcıları'nın sorumluluk alanının ise henüz belirlenmediği bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlunu gözaltına alan ekipteki, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Şamil Osman Kaya’nın görev yeri üçüncü kez değiştirildi.

ulusalkanal.com.tr

O firarilere yardım eden gardiyan tutuklandı Gündem Tutuklananların sayısı 13'e yükseldi Gündem TRT'de Cemaat tasfiyesi Gündem ''Beni satın alacak ayakkabı kutusu yok'' Gündem