İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yeni görev dağılımı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Mustafa Çalışkan'ın atamasının ardından il içi tayinler de belli oldu. Buna göre, 38 müdür yardımcısının görev ve yerleri değişti.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde il içi tayinler belli oldu

Mustafa Çalışkan'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne asaleten atanmasının ardından il içi tayinler de gerçekleşti. Buna göre, toplam 38 emniyet müdür yardımıcısnın yer ve görevleri değişti.

Çalışkan'dan boşalan Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı’na İstihbarat Şube’den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Metin Turanlı getirildi. Turanlı, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi’nin yanı sıra, Tanık Koruma Şubesi’nden de sorumlu olacak.

Sultanbeyli'de 10 Ağustos'ta meydana gelen çatışmada şehit düşen Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken’in yerine Haluk Helvacı getirildi.

Asayiş Şube Müdürü Yusuf Bengül, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü oldu. Yerine ise Mal tepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Tuna Coşkun getirildi.

Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne, Narkotik Şube Müdür Yardımcısı Serdar Çelebi getirildi. Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne ise Murat Oğuzhan Kılıç atandı.

Öte yandan Küçükçekmece'de tartıştığı motosikletli genci vurarak öldüren İl Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'a yeni atamalarda görev verilmedi.

ulusalkanal.com.tr

Terör sağlığı da vurdu! Gündem Polisi şehit eden teröristlerden biri öldürüldü diğeri yaralı! Gündem Yarın olağanüstü toplanıyor Gündem ABD'nin Türkiye'ye yaptığı "PKK ile masaya oturun" çağrısına Vatan Partisi'nden yanıt geldi Gündem