PKK ve HDP'ye tepki: Biz de Kürdüz siz kimin hakkını savunuyorsunuz

Mardin'in Dargeçit ilçesinde çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu. Şehit haberinin ulaştığı Gaziantep, Mersin ve Manisa'da PKK ve HDP'ye tepki vardı. Şehit yakınları "biz de Kürdüz siz kimin hakkını savunuyorsunuz" diyerek PKK ve HDP'yi eleştirdi.

Abone ol

Mardin'in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 asker şehit oldu. 8 terörist öldürüldü.

Uzman Çavuş Muhammet Karadal'ın şehit haberi Gaziantep'teki babaocağına ulaştı. Şehit haberini alan yakınları, PKK'ya ve HDP 'ye tepki gösterdi

Karadal, evin tek erkek çocuğuydu. 8 aydır Mardin'in Dargeçit ilçesinde görev yapıyordu.

28 yaşındaki Muhammet Karadal'ın dayısı, "biz de kürdüz siz kimin hakkını savunuyorsunuz" diyerek PKK ve HDP'yı eleştirdi.

Şehit Karadal yarın cuma namazının ardından toprağa verilecek.

Şehit Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin'in Mersin'deki babaevinin bulunduğu caddeye Türk bayrakları asıldı. 38 yaşındaki Şahin 1 yıl önce evlenmişti. Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin yarın kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Aynı saldırıda şehit olan 35 yaşındaki Astsubay Çavuş Abdülkadir Çelik'in Manisa'nın Gördes ilçesindeki ailesi kapı önüne taziye çadırı kurdu. Çelik evli ve 2 çocuk babasıydı. 15 yıldır vatan görevini yapıyordu. Şehit Astsubay Çavuş Abdulkadir Çelik yarın düzenlenecek törenin ardından defnedilecek.

ulusalkanal.com.tr

Sur'da toplam 11 kişi operasyon bölgesinden tahliye edildi Gündem Mehmet Ayvalıtaş davasında yeni gelişme Gündem Genel Merkez Olağanüstü kurultay davasında savunma yapacak Gündem Yeni anlaşma ile Türkiye'den ek önlemler alması istenecek Gündem