İstanbul'da yurttaşlar buz gibi bir güne uyandı

İstanbul'da yurttaşlar buz gibi bir güne uyandı. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı 1 dereceye düştü. Özellikle şehrin batı ilçeleri kar yağışı ile birlikte beyaz bir örtü ile kaplandı.

Abone ol

Beklenen kar yağışı sabah 06:00'da başladı. İşe gitmek için yola çıkan İstanbullular üşüdü.

Şehrin batı kesimlerinde yollar beyaz bir örtü ile kaplandı.

Pazar gününe kadar aralıklarla sürecek kar yağışı, geçen haftlarda İstanbul'da hayatı zorlaştıran kar yağışı gibi etkili değil.

İstanbul'un dört bir yanında kar yağışından saatler önce önlemler alındı. AKOM iş çıkışı ve trafiğin yoğun olduğu saatler için müdahale planları yaptı, 7 bin personel, bin 347 araç görevlendirildi.

Kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları seferlerini yüzde 20 azalltı. 26 ve 27 Ocak'ta yapılacak 400 sefer iptal edildi. THY iptal edilen seferleri internet sitesinden paylaştı. Yolcuların biletlerini 1 yıl içerisinde değiştirebileceği duyruldu.

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki pistlerde olası bir olumsuzluğa karşı önlemler alındı.

Soğuk hava ile birlikte Marmara Denizi'ndeki fırtına da etkisini arttırdı. İDO ve BUDO'da sefer iptalleri sürüyor.

HABER: DENİZ ÇAĞLAYAN-KAMERA: BÜLENT ÜNAL

ulusalkanal.com.tr

Amerikan askerlerini kovalayan TGB'lilerin davası ertelendi Gündem Yargı kamusal alanların yapılaşmaya açılmasına izin vermedi Gündem ''Astana sürecinden sahada rahatsız olan unsurlar olabilir'' Gündem Referandumda 'hayır' oyu verecek olan Türkiye Kamu Sen Genel Merkezi’ne ikinci saldırı Gündem