TMSF Alp Gürkan'ın mallarını satışa çıkardı

TMSF Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın mallarını satışa çıkardı. Gürkan'a ait satışa konulan mülklerin toplam değeri 36 milyon TL seviyesinde. Gayrimenkullerin satış ihalesi nisan da yapılacak.

Abone ol

TMSF 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın mallarını satışa çıkardı. Gürkan'a ait satışa konulan mülklerin toplam değeri 36 milyon TL seviyesinde.

Gürkan'ın mallarına daha önce tedbir kararı konulmuştu. İşadamı Korkmaz Yiğit'in TMSF' den mal kaçırdığı iddiası ile açılan davadaki belgeler kararın gerekçesini oluşturdu.

Alp Gürkan'a ait satışa çıkarılan konutlardan biri İstanbul Ortaköy'de. Binanın değeri 34 milyonu aşıyor. 1 milyon 640 bin TL değerindeki Spine Tower'da bulunan daire de satış listesinde. Gürkan'a ait olan ve satışa konulan son gayrimenkul de İstanbul Tarabya'da, yarı hisse için 460 bin TL değer biçildi.

TMSF, Gürkan'ın yanı sıra Kemal Gülman'ın da aralarında olduğu bir çok kişi ve şirketin mal varlığına tedbir koydurmuştu. İş adamı Kemal Gülman'ın da 8 ayrı yerdeki arsaların da satışa çıkarılması kararı alındı.

Gayrimenkullerin satış ihalesi nisan da yapılacak.

ulusalkanal.com.tr

Haziran seçimleri öncesi kesenin ağzı açıldı Gündem THY uçağında bomba ihbarı! Gündem TSK'dan sakal düzenlemesi Gündem Emniyet Müdürü Gezi eylemlerine destek verdi, başına gelmeyen kalmadı Gündem