Kars Belediye Başkan Adayı Efsane başkan Tuncay Mutluer Karadenizlilerle

Vatan Partisi belediye başkan adayları, tüm yurtta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ankara Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, Mehmet Akif Ersoy’un yaşadığı Hamamönü'nde esnafı ziyaret etti. Kars Belediye Başkan Adayı Efsane başkan Tuncay Mutluer, Karadenizliler Derneği'ne konuk oldu. Muğla'da ise Vatan Partili adaylar, Ortaca'da buluştu

Abone ol

Vatan Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, İstiklal Marşı’nın kabülünün 98’inci yıldönümünde, Hamamönü'nde, Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı yazdığı ve daha sonra müze haline getirilen evini ziyaretti.

Ziyarette Oygür’e, Vatan Partisi’nin Altındağ Belediye Başkan Adayı Sefa Koçoğlu da eşlik etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe Kars'ı dolaşan ve girilmedik mahalle bırakmayan Vatan Partisi'nin Kars Belediye Başkan adayı "efsane başkan" Tuncay Mutluer, Karadenizliler Derneği'ni ziyaret etti.

Mutluer, Karadenizlilerden belediye başkanlığı için yetki ve destek istedi.

Karadenizliler Derneği Başkanı Muzaffer Alkan ise, "güzel bir şehir tesis etmek için vereceğiniz her göreve hazırız" dedi.

Ziyaretin ardından "Efsane Başkan" Mutluer, 1'inci sıra Belediye Meclis adayı Muharrem Yerli ile birlikte Kafkas FM'e konuk oldu.

Program sunucusu Tolga Ata, Mutluer'e "Size neden efsane başkan diyorlar" diye sordu.

Tolga Ata'nın, HDP'nin Kars adayı Ayhan Bilgen'in Vatan Partisi'ne yönelik "Voltran" benzetmesini hatırlatması üzerine yanıt, 1'inci sıra Belediye Meclis adayı Muharrem Yerli'den geldi.

Muğla'da Vatan Partili adaylar, Ortaca Belediye Salonu'nda biraraya geldi.

Ortaca Belediye Başkan Adayı Selahattin Kozak, ilçenin başlıca sorunlarını dile getirdi.

Muğla Belediye Başkan adayı Günal Dal, Milli Hükümeti kurmanın yolunun Milli Belediyeyi kurmaktan geçtiğini söyledi.

ulusal.com.tr

Boeing 737 MAX tipi uçakların uçuşları durduruldu! THY ve bakanlıktan art arda açıklamalar geliyor Gündem Nüfus ve Vatandaşlık İşleri, İyi Partili Ümit Özdağ'ın Suriyeliler iddiasını yalanladı Gündem TGB Genel Başkanı Yıldırım Gençer yazdı: HDP nedir, ne değildir? Gündem Yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri açıklandı! 2019 yeni askerlik sistemi ve bedelli askerlik haberleri Gündem