Doğu Ekspresi ile masalsı bir yolculuk

Devlet Demiryolları'nın en uzun rotalarından olan Ankara-Kars arasında sefer yapan Doğu Ekspresi, yerli ve yabancı turistleri unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Yolcular eşsiz manzaralar eşliğinde, 25 saat süren rüya gibi bir yolculuk deneyimi yaşıyor.

Abone ol

Bu tren, ünü günden güne artan Doğu Ekspresi. Devlet Demiryolları'nın en uzun rotalarından Doğu Ekspresi'nin Ankara-Kars seferine kışın katılan yolcular, eşsiz kar manzaraları içinde masalsı bir yolculuk yapıyor.

Son yıllarda oldukça rağbet gören Doğu Ekspresi'nin Ankara-Kars rotasıda, özellikle kış aylarında yer bulmak neredeyse imkansız.

Misafirlerini 25 saatlik yolculukta, rüya gibi bir yolculuğa çıkartan Doğu Ekspresi'nde eğlenceli anlar da yaşanıyor.

Ankara'dan hareket eden tren, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan ve Erzurum güzergahında 1310 kilometre yol katederek son durağı olan Kars'a ulaşıyor.

Turistik Doğu Ekspresi ile aynı hatta faaliyet gösteren Doğu Ekspresi'nde, rengarenk ışıklarla aydınlatılan pencerelerden manzarayı izleyen yolcular, şarkılarla, türkülerle seyahatlerini unutulmaz hale getiriyor.

Bu şiirsel yolculuk, yeni dostluklara da kapı açıyor.

ulusal.com.tr

İmar Kanunu ve değerli konut vergisi Resmi Gazete’de yayımlandı Gündem CHP'den Şam ile görüşme çağrısı Gündem Rektörlük yazısı ortaya çıkardı! PKK destekçileri ODTÜ'ye nasıl giriyor? Gündem Türkiye ABD'den Patriot mu istedi? Güvenlik kaynaklarından açıklama Gündem