Bölücü teröre yanıt 29 Ekim'de Tandoğan'da verilecek!

Bölücü terör yanıt 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına verilecek. Ankara Tandoğan'daki büyük buluşmada bölücü teröre karşı birlik ve bütünlük mesajının verilecek.

Abone ol

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yurdun dört bir tarafında kitlesel katılımlarla kutlanacak. Yurttaşların bölücü teröre karşı birlik mesajları Ankara Tandoğan Meydanı'ndan verilecek.

Atatürk gençliği de Tandoğan'daki büyük buluşmaya yoğun bir katılım gösterecek. Türkiye Gençlik Birliği buluşmanın propaganda çalışmalarını hızlandırdı.

TGB Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Sungur, Atatürk heykellerine ve Türk bayraklarına yapılan saldırılara dikkat çekti. 29 Ekim buluşmasının saldırılara anlamlı bir yanıt olacağını söyledi.

Vardiya Bizde Platformu üyeleri de meydanlarda olacak. Balyoz kumpasında yargılanan Gazi Kurmay Albay Hasan Basri Aslan'ın eşi Nefise Aslan, Atatürk ilkelerine sahip çıkma vurgusu yaptı.

Kumpasların hedefi olan Albay Ahmet Zeki Üçok'un eşi Berrin Üçok da yurttaşlara çağrı yaptı. Özgürlüğü ve barışı tekrar kazanmak için birlikte olmalıyız dedi.

Çağla Atlı Akkuş

ulusalkanal.com.tr

Validebağ'da direniş devam ediyor! Gündem Davutoğlu erken seçim iddialarına son noktayı koydu Gündem Ulusal Gönüllüleri Kartal'da buluştu Gündem Dünya gençleri birleşiyor Gündem