Melih Gökçek'ten çarpıcı açıklamalar: Bülent Arınç'a düşen görev...

Erdoğan’ın "İzleme Komitesini uygun bulmuyorum" sözleriyle başlayan AKP içindeki çatlak büyüyor. Kavgaya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı. Arınç'ın çıkışının paralel yapının talimatıyla gerçekleştiğini söyleyen Gökçek, Başbakan Yardımcısına, “Seni istemiyoruz” dedi. AKP içerisinden bazı milletvekilleri de Erdoğan'a desteklerini sosyal medyadan duyurdu

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘İzleme Komitesini uygun bulmuyorum’ sözleriyle başlayan AKP içindeki çatlak büyüyor.

Tartışmaya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Gökçek twitter hesabından Arınç'a yüklendi. Arınç'ın açıklamalarının paralel yapı talimatıyla gerçekleştiğini söyleyen Gökçek, Davutoğlu'na, Bülent Arınç görevinden alınmalıdır” çağrısı yaptı.

Bülent Arınç'ın kızı ve damadının paralelci olduğunu, paralelcilerin son kozunu oynadığını belirten Gökçek, açıklamasını “Bülent Arınç seni istemiyoruz” diye bitirdi.

Erdoğan ile AKP arasındaki tartışmaya AKP'li vekiller de dahil oldu. Sosyal medya üzerinden Erdoğan'a destek veren AKP Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal izleme heyetinin iptal edilebileceğini söyledi. AKP İstanbul Milletvekili Bülent Turan, “Çözüm sürecinin mimarı Erdoğan'dır. Ne çabuk unuttuk giydiği kefeni’ diyerek tepki gösterirken, Metin Külünk de benzer bir açıklama yaptı.

Erdoğan ile Davutoğlu'nun Cumartesi günü görüştüğü ortaya çıktı Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: AKP-PKK ittifakının hedefinde kimler var? Gündem Çin Pirelliyi satın aldı Gündem Hayali ihracat operasyonu Gündem