Obama kendini tanrı sanıyor!

Abone ol

ABD’de Cumhuriyetçi Senatör Dan Patrick, bir tartışma programında, ABD Başkanı Barack Obama’nın kendini tanrı sandığını söyledi.

Rusya'nın Sesi Radyosu'nda yer alan habere göre, Texas Tribune gazetesinin verdiği habere göre Patrick, ABD Başkanı’nın iklim değişikliği ve küresel ısınmayla mücadeleye 1,2 milyar dolar ayırma planına ilişkin soruya, “Bu mümkün mü? Çevreyi sadece bir derece soğutmak için ne kadar para harcamak istiyorsunuz?” sorusuyla yanıt verdi.

Siyasetçi, muhtemelen Obama’nın iklim değişikliği programının hazırlanması için para ayırmak niyetini kastederek, vali yardımcısı olduğunda bu plan için “sıfır dolar” ayırma sözünü verdi.

Cumhuriyetçi Senatör, “Obama’nın niye havayı değiştirebileceğini düşündüğünü biliyorum? Çünkü kendisini tanrı sanıyor. Ülkenin en akıllı adamı olduğunu düşünüyor. Washington’da otururken Teksas’ta ne yapmak gerektiğini daha iyi bildiğini sanıyor” dedi.

Patrick, “Demokratlara ve liberallere, iklimle ilgili dahil olmak üzere programlarını gerçekleştirmeye izin verirseniz bu ülkede iş yerlerinin azalmasına yol açarsınız ve ekonomimiz çökmüş olur. Bunu Tanrının takdirine bırakıyorum. Tanrı, uzun zaman boyunca havayla baş etmeye başarmıştı” diye vurguladı.

ulusalkanal.com.tr

Soma'da madencilere mesaj: Gelen gelir gelmeyen... Gündem Taş ocağı tepkisi Gündem Tayyip Erdoğan’ın düşüşünün 11 işareti Gündem Bomba iddia: Merkeze alınan 9 vali de... Gündem