Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir: SİHA'larımız, füzelerimiz Azerbaycan’ın emrindedir

Türkiye, SİHA'lar, füzeler, harp sistemleriyle Azerbaycan'ın yanında olacak. Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, "Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandırmanın yanında, eğitim faaliyetleri konusunda da birlikte çalışacağız." dedi.

Abone ol

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Demir, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti Ordu Komutanı Kerem Mustafayev ile Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve Hava Kuvvetleri Komutanı Ramiz Tahirov’u ağırladı.

Demir ziyarete ilişkin açıklamasında önemli mesajlar verdi; "İki kardeş ülkenin bir kez daha 'tek yürek' olduğunu bütün dünyaya gösterilmesi gereken bir döneme girildiğini" vurgulayan Demir, savunma sanayiinde de işbirliği konularını görüştüklerini belirtti.

Demir paylaşımında, "Savunma sanayiimiz SİHA’larımızdan mühimmatlarımız ve füzelerimize, elektronik harp sistemlerimize kadar bütün tecrübe, teknoloji ve kabiliyetleriyle her zaman Azerbaycan’ın emrindedir" dedi.

Savunma Sanayi Başkanı, "Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandırmanın yanında, mevcut sistemlerin modernizasyonu, bakım onarım ve eğitim faaliyetleri konularında birlikte çalışacağız. İki devlet tek millet." ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Emeklileri sevindiren haber: Ödemeler başladı Gündem Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Rabia Naz Vatan açıklaması Gündem Van şehitleri memleketlerine uğurlandı Gündem Libya'dan Mısır açıklaması Gündem