CHP, İsrail ve ABD’yi ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önce İsrail ardından da Amerika Birleşik Devletleri’ne heyet gönderiyor. Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz başkanlığındaki heyet 9-10 Nisan tarihlerinde Tel Aviv ve Ramallah’ta, 11-13 Nisan tarihleri arasında da Washington’da temaslarda bulunacak.

Abone ol

CHP İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri’ne gidiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz başkanlığında bir heyet, İsrail’i ziyaret edecek.

CHP heyeti, 9-10 Nisan tarihilerinde Tel Aviv ve Filistin’in Ramallah kentinde İsrail ve Filistinli yetkililerle görüşmeler yapacak.

Yılmaz başkanlığındaki heyet, İsrail’deki temaslarının ardından ABD’yi ziyaret edecek.

CHP heyeti, 11-13 Nisan tarihlerinde yapacağı Washington ziyaretinde Amerikalı yetkililerle bir araya gelmeyi planlıyor.

Öztürk Yılmaz başkanlığındaki bir heyet geçen haftalarda Mısır’ı ziyaret etmiş, Mısırlı yetkililerle, iki ülke ilişkilerini değerlendirmişti.

ulusalkanal.com.tr

Askeri kaynaklar: 'Kan durdurucu bez haberleri gerçeği yansıtmıyor' Gündem Askeri kaynaklar: 'Kan durdurucu bez haberleri gerçeği yansıtmıyor' Gündem PKK'lı kurye, F tipinin Işık evinden çıktı Gündem PKK'lı kurye, F tipinin Işık evinden çıktı Gündem