Ulusal Kanal o ödülü aldı

Ulusal Kanal, Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından verilen Uğur Mumcu Basın ödülüne layık görüldü. Eskişehir'de düzenlenen törene, basın dünyasının duayenleri, milletvekilleri, Belediye ve Baro Başkanları da katıldı. Törende konuşan Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş, "Bu ödülü Silivri'de yatan yurtseverler adına alıyorum" dedi.

Abone ol

Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından verilen Uğur MumcuBasın ödülü Ulusal Kanal'a layık görüldü.

Ödüller Eskişehir'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Derneğin Eskişehir İç Batı Anadolu Şubesi'nin Uğur Mumcu anısına düzenlediği törene bin 500'e yakın izleyici katıldı. Törende Belediye ve Baro Başkanı, milletvekilleri ve sendikacılar da yer aldı.

"Basın Ödülü" Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş'e takdim edildi.

Güneş, ödülü Silivri Cezaevi'ndeki Ergenekon tutuklusu gazetecilere adadı.

Ulusal Kanal'ın yanı sıra gazeteciler Mehmet Y. Yılmaz, Necati Doğru, İlhan Taşçı, Işık Kansu ve Rıdvan Uysal ile Halk Haber Televizyonu da ödüle layık görüldü.

Bu yılın 'Hukuk Savaşçıları Ödülü' Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Ankara Barosu Başkanı Sema Aksoy ve Eskişehir Barosu Başkanı Rıza Öztekin'e verildi. Ödülü alan Ümit Kacasakal'ın gündeminde kumpas itirafları vardı.

ulusalkanal.com.tr

"TÜBİTAK Raporu Balyoz davasının çöktüğünü gösteriyor" Gündem Odin adının Türk diliyle açıklanmasının kanıtları Gündem Ülkücüler TRT binasına yürüdü Gündem 'Devlet içinde yuvalanan çete hazırladı' Gündem