Beşiktaş'tan gollü başlangıç

Beşiktaş, ligin ilk 3 haftasında rakip fileleri toplam 10 kez havalandırarak 17 sezon sonra bir ilki yaşarken, golcü oyuncu Cenk Tosun, 3 haftalık periyotta attığı 4 golle takımına büyük katkı sağladı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 4-0 galip ayrıldı. İlk 3 haftalık periyodunda rakip fileleri 10 kez havalandıran siyah-beyazlı ekip, 17 sezon sonra bir ilki yaşamış oldu. En son 1996-1997 sezonunda ilk 3 haftada 10 gole ulaşan Kartal, 17 sezon sonra bu başarısını tekrarlamış oldu.

3 HAFTADA 6 PUAN

Ligin ilk haftasında Torku Konyaspor'u 5-2 mağlup ederek lige moralli başlayan Kartal, 2. hafta mücadelesinde ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Ligin 3. haftasında dün Kamil Ocak Stadyumu'nda Gaziantepspor'a konuk olan Kartal, mücadelenin ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

CENK TOSUN'DAN 3 MAÇTA 4 GOL

Ligin ilk haftasında oynanan Mersin İdmanyurdu mücadelesinde rakip fileleri 3 kez havalandıran Cenk Tosun, dün oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında ise 83. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çevirerek ligdeki gol sayısını 4'e yükseltti.

(İHA)

Fikret Orman mangal başında Spor Neymar dönüyor Spor Topçu: 'Oyun disiplininden uzaklaşıyoruz' Spor Eroğlu: 'Önümüzdeki maçlara bakacağız' Spor