Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltında

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı

Abone ol

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesini, Fi Yapı ile, dün operasyon düzenlenen Akfa Holding arasındaki para trafiğinin oluşturduğu iddia edildi.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, İstanbul Mali Polisi dün çok sayıda adrese yönelik operasyon yaptı. 120 kişi hakkındagözaltı kararı bulunurken, 97 kişi gözaltına alınmıştı.

Fetullahçı Terör Örgütü’ne mali destek sağladıkları iddiası ile Akfa Holding'in sahibi Fatih Aktaş ile A101 marketlerinin sahibi TurgutAydın da gözaltına alınmıştı.

Edinilen bilgiye göre gözaltı listesinde adı bulunan Fikret İnan, polisekiplerine kendisi teslim oldu.

ulusalkanal.com.tr

Gülen’in şairi tutuklandı Gündem 3 askeri şehit eden PKK'lılar drone ile aranıyor Gündem Kandilli'den Marmara depremi açıklaması: Büyüklüğü 7’nin üzerinde olacak Gündem Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Darbe girişimi 40 yıllık bir çalışmanın neticesi Gündem