TLB Nabi Avcı'ya üstün başarı ödülü verdi

TLB Denizli Milli Eğitim bakanlığını üstün “ beceri”sinden dolayı formayla ödüllendirdi. SBS’ nin iptal edilmesine liseliler yaratıcı eylemlerle yanıt verdi.

Abone ol

Behiye Yaraşcı / DENİZLİ

TLB Denizli il başkanı Bekir İkis “ bugün eğitim sisteminin düşürüldüğü bataklıktan çıkaracak olan güç, bilimi ve fenni kendine yol olarak almış öğrencilerdir. TLB olarak bu beceriksiz iktidar ve onun çıkmaza girmiş eğitim sistemini kabul etmiyoruz” dedi.

İkis “ bu emek hırsızı beceriksizlere karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz.Geçtiğimiz yıllarda yandaşlara şifre dağıtan , sınav sorularını çaldıran bu iktidar şüphesiz ki gelmiş geçmiş en beceriksiz iktidarlardan biridir.En usta oldukları iş olan yolsuzluk, hırsızlık,hortumculuk gibi işleri bile ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır” dedi.

SBS’ nin iptalini Milli eğitim bakanlığına şarkı yazan liseliler, Milli eğitimin sınav hazırlama ve okuma konusundaki “ becerisini” Galatasaray’ın yetenekli yıldız futbolcusu Sabri’nin formasına benzer bir formayla ödüllendirdi.

ulusalkanal.com.tr

Maden Koyu’nda Noel Baba Köyü Projesi! Yurt Dünyayı tüketince sıra uzaya gelecek! Yurt Karaman'dan kötü haber Yurt Sessiz Çığlık Eylemi Tekirdağ’a Taşındı Yurt