Ak Saray'da kritik zirve

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda akşam saatlerinde güvenlik zirvesi yapıldı. Toplantı yaklaşık bir saat 15 dakika sürdü. Zirveye Meclis Başkanı ile Adalet Bakanı’nın da katılması; terör örgütüne karşı operasyonel boyutun ötesine geçileceğinin sinyali olarak algılandı.

Abone ol

16 askerimizin şehit olduğu Dağlıca saldırısının ardından güvenlik zirvesi toplandı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki toplantıya Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlık etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 20.30 sıralarında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gitti.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Adalet Bakanı Kenan İpek, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve ilgili üst düzey bürokratlar katıldı. Toplantı, yaklaşık bir saat 15 dakika sürdü.

Güvenlik zirvesine, Meclis Başkanı ile Adalet Bakanı da katıldı. İki ismin zirveye katılması, terör örgütüne karşı operasyonel boyutun ötesine geçileceği mesajı olarak algılandı.

ulusalkanal.com.tr

Meryem Gayberi’den skandal tweet Gündem 16 şehidimizin isimleri belli oldu Gündem MHP'den Dağlıca değerlendirmesi Gündem Şehitlerimiz uğurlandı Gündem