Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Aydınlık manşeti ile yanıt!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "İsrail'e söz edemezsiniz" sözlerine, Aydınlık Gazetesi manşeti ile yanıt verdi. Yazılı bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Filistinlilere bomba yağdıran İsrail Jetlerinin yakıtını kes" dedi.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "İsrail'i kına" dediği CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Aydınlık Gazetesi manşetiyle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu Erdoğan'a "Filistinlilere bomba yağdıran İsrail jetlerinin yakını kes" dedi.

Erdoğan, Sakarya mitinginde Kılıçdaroğlu'nu bu sözlerle hedef almıştı.

Yazılı bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Aydınlık Gazetesi'nin 10 Temmuz tarihli manşetine atıf yaptı. İsrail'e jet yakıtı satışını gündeme getirdi.

Filistinlilere bomba yağdıran İsrail Jetlerinin yakıtını kes, Türkiye üzerinden İsrail’e savaş uçağı yakıtı göndertme.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a "Boynuna takılan yahudi cesaret madalyasını çıkar" diye seslendi.

Hadi bir kez sözünün eri ol, boynuna takılan YAHUDİ CESARET MADALYASINI çıkar, iade et. Bir de, ‘Gazze’ye gideceğim’ dediğin, sonra dilini yuttuğun 23 Mart 2013’ü, arkasından ‘Tarih kesinleşti Mayıs sonu gibi Gazze’ye gideceğim’ dediğin 14 Nisan 2013’ü hatırla. Ağzından çıkanı bir kez kulağın duysun.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan Şiiler'i rencide edecek ifadeler! Gündem Ulusal Kanal kamerası önünde 3 dakikada sahte belge üretildi! Gündem Malezya yolcu uçağı düştü Gündem TBMM'den 'çizme' açıklaması Gündem