Efsane Turgay Şeren son yolculuğuna uğurlandı

A milli Futbol takımı ve Galatasararay'ın efsane kalecisi "Berlin Panteri" Turgay Şeren son yolculuğuna uğurlandı. Şeren için önce Florya'da ardından da Ali Sami Yen Spor kompleksinde anma töreni düzenlendi. Turgay Şeren, Teşvikiye camisinde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi

Abone ol

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden "Berlin Panteri" lakaplı Turgay Şeren son yolculuğuna uğurlandı.

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın efsane kalecisi Şeren, için ilk tören Florya'daki Galatasaray Yardımlaşma Vakfı'nda yapıldı.

İkinci törenin adresi ise Ali Sami Yen Spor kompleksiydi.

Stadtaki törenin ardından Turgay Şeren'in cenazesi Teşvikiye Camisi'ne götürüldü.

Teşvikiye'deki cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanısıra spor, sanat ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de törene katılan isimler arasındaydı.

84 yaşında hayata veda eden Turgy Şeren, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi.

1951’de Berlin’de oynanan Batı Almanya-Türkiye karşılaşmasında yaptığı kurtarışlar ile "Berlin Panteri" lakabını alan kalecinin ismini de Mustafa Kemal Atatürk koymuştu.

ulusalkanal.com.tr

Ramirez: 'Beşiktaş formasını hak ettiğimi kanıtlayacağım' Spor Türkiye'yi temsil ettiler bizleri utandırmadılar Spor Robben’den transfer açıklaması Spor İlçeyi karıştıran montajla ilgili önemli gelişme Spor