Doğu Perinçek'ten 10 Kasım çağrısı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 10 Kasım'da Millet, Hükümet, Devlet ve Türk Ordusu'nun PKK ve FETÖ'ye karşı birleşeceğini söyledi. Topyekûn bir mücadeleye girildiğinin altını çizen Perinçek, milli güçlerin ABD emperyalizmine karşı Türkiye cephesini kurduğunu vurguladı. Vatan Partisi lideri, iç cepheyi bölen tertiplerden de uzak durulması gerektiğini belirtti.

Abone ol

Bölücülüğe ve gericiliğe karşı topyekûn mücadeleye girildiğini vurguladı, ülke birliği ve bütünlüğü için Türkiye Cephesinin oluştuğunu söyledi.

"10 Kasım yürüyüşümüz Türk milleti olarak devletiyle milletiyle bir bütün olarak bu tür Türkiye'ye karşı FETÖ'cülerin- PKK'cıların yan yana getirildiği beraberliklere de karşı esaslı bir cevap olacaktır."

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, TSK'nın “Ordu-Millet el ele” sloganıyla Anıtkabir çağrısını değerlendirdi, "Millet, Hükümet, Devlet ve Türk Ordusu PKK ve FETÖ'ye karşı birleşiyor" dedi.

"Türk milleti, Türk devleti, hükümeti, ordusu milleti, beraber olacak. Ancak bu beraberlik hem PKK bölücü örgütünü tamamen tasfiye eder ve ülkemize barışı huzuru getirir. Hem de Cumhuriyetime düşman olan cumhuriyetimizi ülkemizi şeyhler dervişler, mensuplar ülkesi haline getirmek isteyen Amerika ve FETÖ terör örgütüne karşı bu belaya karşı başarıda, devlet ve millet birlikteliğinden geçer."

Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Atatürk'e sahip çıkmak vatanımıza sahip çıkmayı gerektirir" ifadeleriyle yayınladığı 10 Kasım mesajını da değerlendirdi.

Vatan Partisi Lideri, AB ülkesinin temsilcilerinin HDP meclis grubuna gitmesini de değerlendirdi.

"Batının diplomatik temsilcilerinin arkasında Amerika var. Atlantik sisteminin adamlarının hatta haydut dicem onlara, Meclis'e gelip teröristin sandalyesine oturmak bir haydutluktur. (01.57)Onun karşısında da başbakan Binali Yıldırım'la Putin'in başdanışmanı Dugin'in fotoğraflarını gördük. Yani iki fotoğraf Türkiye'nin bugün ki tablosunu cepheleşmesini yansıtıyor."

Partisinin Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Perinçek, iç cepheyi ayrıştıran tertiplerden uzak durmak gerektiğini ifade etti.

"Bizi içerde karşı karşıya getirecek her türlü cılız da olsa girişime karşı kararlı tavır almaya bunlara meydan vermemeye orada devleti ve milletiyle bütün Türkiye Cephesi olarak el ele vermesi konusunda duyarlılığa davet ediyoruz."

ulusalkanal.com.tr

Kemal Kılıçdaroğlu: Bu ülke bunları unutmayacak Gündem Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni Trump açıklaması Gündem Malatya merkezli 10 ilde FETÖ/PDY operasyonu Gündem 'Yarın Bahçeli ile görüşeceğiz' Gündem