Acun Ilıcalı hakkında ABD'de soruşturma iddiası

Acun Ilıcalı hakkında, bir soruşturma yürütüldüğü iddia edildi. Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Ilıcalı yaptığı açıklamada, "televizyonculuk ve yapımcılık dışında bir mesleğim bulunmamaktadır" dedi.

Abone ol

Televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında ABD’nin bir soruşturma yürüttüğü iddia edildi.

Odatv'nin haberine göre; Amerikalı bazı görevliler soruşturmada bilgi ve delil toplamak için geçen günlerde İstanbul Ataşehir’de bir otele yerleşti.

İddialara göre; Amerikalı avukatlar Acun’a hakkında kara para aklama ve silah kaçakçılığı suçlamalarını yöneltiyor.

Yine iddialara göre; Acun’un özel uçağıyla sık sık Panama’ya gidip gelmesi ise silah kaçakçılığına delil olarak gösteriliyor.

Söz konusu isimler, Acun'un, Rıza Sarraf'la ilişkilerini de sorguluyor.

Rıza Sarraf’ın ABD'de yargılandığı davada da Acun Ilıcalı’nın adı geçmişti.

Acun Ilıcalı'dan açıklama

Acun Ilıcalı Instagram'dan yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı.

Ilıcalı, "odatv bugün yaptığı uydurma ve hayal ürünü bir haber ile şahsımı karalamaya ve itibarımı zedelemeye çalışmıştır. İftiracı odatv'nin iddialarının aksine televizyonculuk ve yapımcılık dışında bir mesleğim bulunmamaktadır. Yine iftiracı odatv'nin sürekli gittimi iddia ettiği Panamaya da en son 5 yıl önce Survivor çekimi için gitmiştim. Kaynağı belli olmayan, bu ahlaksızca iftiraları atan odatv hakkında gereken hukuki işlemi başlatmış bulunuyorum." diye yazdı

ulusal.com.tr

Yaşar Okuyan bu görüntülere isyan etti, savcıları göreve çağırdı Gündem "Emir gelirse gözünüzün üstünde kaşınız var demem çeker vururum" Gündem Doğu Perinçek'ten Putin'e mektup Gündem Dışişleri Bakanlığı Somali'deki bombalı saldırıyı kınadı Gündem