İstanbul'a polis takviyesi

Abone ol

Gezi olaylarının birinci yıldönümü nedeniyle polis İstanbul'da olağanüstü güvenlik önlemi aldı. Gezi Parkı saat 10.00 sıralarında kapatıldı. İstanbul'a 11 ilden takviye polis ekipleri nakledildi. Taksim, Şişli ve Beşiktaş'ta yaklaşık 25 bin polis görev yapıyor, 50 adet TOMA da müdahale için hazır bekletiliyor.

İstanbul'daki Gezi Parkı Olayları üzerinden tam bir yıl geçti. Taksim Dayanışması gezi olaylarının birinci yıldönümü nedeniyle Taksim'de toplanma çağrısı yaptı, polis ise İstanbul'da olağanüstü güvenlik önlemi aldı.

Gezi Parkı sabah saat 10.00 sıralarında vatandaşlara kapatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü alarma geçti, polislerin tüm izinleri iptal edildi. İstanbul'da görev almak üzere, Sinop'tan Mardin'e 11 ilden takviye polis ekipleri geldi. Türk Hava Yolları'ndan kiralanan uçaklarla gelen polisler belediye otobüsleriyle görev yerlerine hareket etti.

Taksim, Şişli ve Beşiktaş'ta yaklaşık 25 bin polis görev yapıyor, 50 TOMA müdahale için hazır bekletiliyor. Polislerin bir kısmı Gezi Parkı içinde bekliyor. Taksim meydanına çıkan bağlantı yollarında da çevik kuvvet timleri bulunuyor.

Göstericilerin kuracağı barikatlara karşı Taksim'e kamyonlar ile 3 dozer getirildi.

Başbakanlık ofisinin bulunduğu Dolmabahçe ve civarında ise TOMA, itfaiye ve iş makineleri hazır bekletiliyor.

Polis ekipleri havadan da gözetleme yaparak toplanan grupları, sivil ekiplere bildirecek.

ulusalkanal.com.tr

Okmeydanı’nda öldürülen o gencin ismini biliyor musunuz? Gündem Harvard'da Gül'e şok soru Gündem Avrasya Ekonomik Birliği Formuna Perinçek damgasını vurdu Gündem İzmir'de sanatçılar kararlı! Gündem