TGB: Teröre hayır kardeşliğe evet yürüyüşüne katılıyoruz

Türkiye Gençlik Birliği, "Teröre hayır kardeşliğe evet" yürüyüşüne katılıyor

Abone ol

TGB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İşçi ve işveren örgütleri, meslek odaları ve baroların da içinde yer aldığı 14 kurum, 17 Eylül 2015 Perşembe günü Ankara’da teröre karşı büyük bir buluşma gerçekleştirecek.“Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” sloganıyla duyurulan bu buluşma onlarca demokratik kitle örgütünün ortak bir basın açıklamasıyla ilan edildi.

PKK terörüne karşı, toplumun tüm bileşenleriyle ortak irade ve tavır koymak, bugün Türk Gençliğinin en büyük sorumlulukları arasındadır.Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu(Türk-iş) ve Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) davetiyle, Türkiye Gençlik Birliği olarak bütün gövdemizle bu eylemi destekliyor ve bu büyük yürüyüşe katılacağımızı bildiriyoruz.

Emperyalizm destekçisi bölücü terör darbe yedikçe, birlik rüzgârları güç buluyor ve bulmaya devam edecek. Bugün bütün Türkiye’de esen rüzgâr, birlik ve kardeşlik rüzgarıdır.Bu büyük rüzgarı büyütme sorumluluğuyla, 17 Eylül günü, saat 16.30’da Sıhhiye’den, tarihi Birinci Meclis binamızın önüne, gençliğin tüm kararlılığı ile yürüyeceğiz.

Türküyle Kürdüyle bütün milletimizi; liseli, üniversiteli ve emekçi tüm gençliği en büyük rütbe olan Mehmetçik rütbesinde birleşerek bu yürüyüşe davet ediyoruz.

TGB Genel Merkezi

ulusalkanal.com.tr

Edirne Valisi Şahin: Sığınmacılar buradan gitmek zorunda Gündem Bayramda konserler iptal Gündem Bayram tatili belli oldu! Gündem Van'da polise bombalı saldırı! Gündem