485 yeni üye Vatan'da!

Yaptığı Kurultayla adından sıkça söz ettiren Vatan Partisi'ne Adana, Tekirdağ, Muğla ve Balıkesir'de toplam 485 kişi üye oldu. Yeni üyelere rozetlerini partinin Genel Başkan Yardımcıları taktı. Törenlerde bölünmeye karşı "Vatan" vurgusu yapıldı.

Abone ol

Atağa geçen Vatan Partisi'ne akın akın üye katılımı sürüyor.

Yeni öncülerle gücüne gücüne güç katan Vatan Partisi, Adana'da görkemli bir katılım töreni düzenledi.

15 Şubat'tan bu yana 3 hafta içerisinde 200 Kişi üye olmak için Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı'na başvurdu. Üyelere rozeti Genel Başkan Yardımcısı Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin taktı.

Doktor, kimyager, avukat, sanayici, esnaf, çiftçi, emekli öğretmen, emekli subay, emekli polis, eski muhtarlardan oluşan yeni üyelerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Trakya'nın öncüleri de Tekirdağ'da Vatan Partisi'nde mücadeleye katıldı. 200 kişinin üye olduğu törene Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Eski Devlet Bakanı Tayfun İçli katıldı.

CHP, MHP, Demokrat Parti ve DSP'den ayrılan yurttaşlar Vatan Partisinde birleşti.

Rozet töreninin ardından Tayfun İçli ve Vatan Partisi üyeleri esnaf ziyareti ardından da Çorlu Ziraat Odasını ziyaret etti.

Üye katılımları sadece illerde değil ilçelerde de vardı. Balıkesir'in turizm cenneti olan Ayvalık'ta 65 yurttaş mücadele için ilk adımı attı.

Üye katılım törenine katılan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Tümgeneral Naci Beştepe, bölgedeki teröre dikkat çekti.

Bir diğer tören de Muğla'nın Ula ilçesi oldu. Önce yeni ilçe teşkilatı açıldı ardından da 20 yeni üyeye rozet takıldı.

Partinin Genel Başkan Yardımcısı Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş konuşmasında seçimlere değindi.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan "U" dönüşü! İstemeye istemeye "güzel olur" dedi Gündem "İç Güvenlik Paketi deveye benziyor, neresini düzelteceğiz" Gündem Hurşit Uçak tutuklandı Gündem Nepal hükümeti THY uçağını bakın nasıl kurtarmaya çalıştı Gündem