İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 5 polis hakkında soruşturma başlattı

İstanbul Pendik'te Ferit Baylan isimli bir şahsın polis tarafından darp edilmesinin basında yer almasının ardından konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama geldi. Açıklamada, olay yerinde bulunduğu belirtilen 5 polis hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Pendik'te gece saatlerinde polisler tarafından darp edilen 22 yaşındaki Ferit Baylan ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada "16.09.2016 günü bazı basın yayın organlarında Pendik İlçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayarak aracıyla kaçan F.B. isimli şahsın görevli polisler tarafından darp edildiğine dair haber ve görüntüler yer almıştır" denildi.

Konuyla ilgili araştırma yapıldığını belirten İstanbul emniyeti, devriye görevi ifa eden ekiplerimiz tarafından farları yanmayan araç sürücüsünün kovalamaca sonucunda yakalandığı, yakalanan şüpheli şahsın ehliyetsiz ve alkollü olduğu anlaşıldığından hakkında yasal işlem yapıldığı tespit edilmiştir ifadelerine yer verildi.

Darp görünüleri ile ilgili de gerekli incelemelerin yapıldığını aktaran emniyet müdürlüğü, olay yerinde bulunan 5 polis hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını duyurdu.

ulusalkanal.com.tr

Koza-İpek Grubunun otel arazisinde arama Gündem İstanbul ve Ankara'da bulunan askeri birlikler başka bölgelere taşındı Gündem "Jumbo" karidesler Adanalı balıkçıların yüzünü güldürdü Gündem 39 yüksek yargı üyesi firarda Gündem