Muş'ta öğrenciler asker ve polisleri ziyaret etti, çiçek verdi

Muş'ta ortaokul öğrencileri, görev başındaki asker ve polisleri ziyaret etti. Öğrenciler, güvenlik güçlerine "iyi nöbetler" dileğinde bulunarak çiçek verdi.

Abone ol

Muş’un merkeze bağlı Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, ’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma’ etkinliği kapsamında şehrin giriş ve çıkışlarındaki kontrol noktalarında görev yapan jandarma ve polisleri ziyaret etti.

Görev başındaki asker ve polislere kolonya ve şeker ikramında bulunan öğrenciler, ‘iyi nöbetler’ dileğinde bulunarak güvenlik güçlerine çiçek verdiler.

Öğrenciler ilk olarak yol güvenlik kontrolü yapan Taşoluk Jandarma ekiplerini ziyaret etti. Askerlere kolonya ve şeker ikramında bulunan öğrenciler, askerlerin sıcak ilgisi ile karşılandı.

Daha sonra özellikle kış mevsiminde öğretmenlere eşlik ederek kız çocuklarını eğitime kazandıran Taşoluk Jandarma Karakol Komutanı Engin Taş’ı ziyaret eden öğrenciler, yaptığı fedakarlıklardan dolayı Komutan Taş'a teşekkür etti.

Görev başındaki Mehmetçiğin ziyaretinden sonra öğrenciler, şehir merkezindeki 4 ayrı güvenlik noktalarında uygulama yapan Özel Harekat, Asayiş, TEM ve Trafik polislerin yanlarına giderek çiçek verdi.

Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden polisler, öğrencilere eğitimlerinde başarı dileklerinde bulundu.

ulusalkanal.com.tr

Adana’da PKK operasyonu: 14 gözaltı Yurt 'Annemde gözü vardı' dedi kurşun yağdırdı Yurt İstanbul'da karakola atmaya çalıştığı EYP elinde patladı Yurt Dilenerek 3 saatte 670 lira topladılar Yurt