Yasadışı dinlendiği gerekçesiyle F-Tipi'ne suç duyurusu

F Tipi polislerden, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de şikayetçi oldu. Şahin, bakan olduğu dönemde Başbakan Erdoğan ile görüşmelerin dinlendiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Abone ol

F tipi örgütün emniyet ayağına yönelik operasyonların ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de harekete geçti. Şahin, bakan olduğu dönemde Başbakan Erdoğan ile yaptığı konuşmaların dinlendiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Şahin'in avukatı tarafından emniyetteki F tipi örgüt soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen dilekçede, "Kriptolu ve hususi telefonlarla yapılan görüşmelerin yasadışı dinlendiği" vurgulandı.

Şahin, "bir örgüt faaliyeti altında haberleşmenin gizliliğini ihlal, konuşmanın dinlenilmesi ve kayda alınması, özel hayatın gizliliğini ihlal ve görevi kötüye kullanma" gerekçesiyşe şüpheliler hakkında kamu davası açılmasını talep etti.

ulusalkanal.com.tr

İlk oy kullanıldı Gündem Soma Holding'de sinsi gelişme Gündem Sorguya çıkmayan serbest Gündem Nurtepe savaş alanı Gündem