Doğu Perinçek: Susamazsınız, tavır almak zorundasınız

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "eşcinsellik" tartışmasının arkasındaki sürece dikkat çekti. Perinçek 1980’den sonra Türkiye'ye etnik kimliklerle birlikte uyuşturucu, fuhuş, intihar ve eşcinselliğin dayatıldığını vurguladı. CHP’li bazı belediyelerin çocuklar üzerinden “eşcinsellik” propagandası yürütmesine de tepki gösteren Perinçek, "insanın cinsiyetine yabancılaştırılmasına karşı tavır alınmalı" dedi. Vatan Partisi lideri, CHP Genel Merkezi'ne “Susamazsınız. Tavır almak zorundasınız” çağrısı yaptı.

Abone ol

İnsanın cinsiyetine yabancılaştırılmasına dikkat çekti, bunun proje olarak dayatıldığını aktardı.

Kadıköy ve Şişli belediyeleri 23 Nisan’da hazırladıkları özel afişlerle tartışma yaratmıştı. Afişlerde , “Eşcinsel çocuklar da var” propagandası yapıldı. Bunun üzerine Diyanet'in “İslam eşcinselliği lanetliyor” açıklaması ve Ankara Barosu’nun tepkisi de tartışmayı alevlendirdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programında "eşcinsellik" tartışmasına değindi. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur'un sunduğu, Avukat Faik Işık'ın da katıldığı programda konuşan Perinçek, eşcinsellik dayatmasına dikkat çekti.

Perinçek, CHP’li belediyelerin çocuklara indirgediği eşcinsellik propagandasına da tepki gösterdi.

Vatan Partisi lideri, belediyelerin propagandasına karşı CHP Genel Merkezine de çağrı yaptı.

ulusl.com.tr

PKK'nın kırmızı kategoride aranan teröristi ölüme terk ettiği ortaya çıktı Gündem Evlat nöbetinde 240 gün geride kaldı Gündem Ankara Valiliği'nden işletmelere ilişkin açıklama Gündem Türk Ordusu Kandil'in batı kapısında Gündem