Almanya'da Türk Bakana 'ağaca asılacaksın' tehdidi

Almanya'da Federal Uyum, Göç ve Mültecilerden Sorumlu Bakan Aydan Özoğuz, Müslümanlara yönelik tehditlerden kendisinin de nasibini aldığını söyledi. Türk Bakan, "En yakındaki ağaca asılacaksın" yazılı tehdit mektupları aldığını açıkladı.

Abone ol

Almanya'da Türk Bakana tehdit mektupları gönderildi.

Müslümanlara yönelik tehditlerden kendisinin de nasibini aldığını, kendisine "En yakındaki ağaca sen asılacaksın" ibareli tehdit mektupları gönderildiğini söyledi.

Almanya'da, Federal Uyum, Göç ve Mültecilerden Sorumlu Bakan Aydan Özoğuz, Die Welt gazetesine yaptığı açıklamada küfürlerle dolu tehditler aldığını söyledi.

Bu tehditlerde özetle ‘Müslümanlar hemen bu ülkeyi terk edin!’ mesajı verildiğine dikkat çeken Bakan, her gün nefret mektupları ve elektronik posta aldığını dile getirdi.

"En yakındaki ağaca sen asılacaksın’ ibareleri taşıyan mektuplar aldığını belirten Bakan Özoğuz, tehdit mektuplarını kalın paketler halinde polise ilettiklerini dile getirdi.

ulusalkanal.com.tr

Baz istasyonlarına elveda! Gündem YSK Başkanı'ndan çok önemli açıklama! Gündem AYM'den F tipi polislere ret kararı Gündem Doğu Perinçek: Papa Hazretleri hâlâ Galile ile uğraşmaktadır! Gündem